torsdag den 18. november 2010

En arbejdsplads... eller et hjørne i stuen.Rundt omkring i blogland laver folk indlæg om deres arbejdsplads. Og jeg syntes slet ikke det er sjovt... slet ikke. Tværtimod så går jeg hen og bliver lidt jaloux, for jeg har kun mit lille skab. Jeg har ikke noget flot arbejdsbord, ingen store hylder til mit stof, så jeg kan overskue hvad jeg har, ingen plads fri for små børne pilfingre. Jeg overvejer at begynde at gamble, så der kan blive penge til en udbygning og dermed til et arbejdsværelse. Dertil bliver det diskuteret om vi overhovedet har brug for en stue. Ville det ikke være bedre med et arbejdsværelse.  Åhhhh drømme drømme drømme.
Når jeg ikke sidder her og kommer med sure opstød, så hækler jeg.
Det er blevet til en ekstra krans i petroleumsblå, den skal bare samles og pyntes. Og så er jeg gået igang med en lidt mere dæmpet udgave i grå uld... den tror jeg bliver lækker.
Derudover er der de løse rester til julemarkedet.
Imorgen starter vi turbo arbejdsweekend op. Der skal gøres de sidste forberedelser inden markedet. Mest af alt skal der pyntes adventskranse og det er altså en yndlingsbeskæftigelse. Min mor er gammel blomsterbinder og som barn har jeg tilbragt mangt en november dag begravet i gran og pynt. Så det vækker minder.

5 kommentarer:

 1. Åhhh ja jeg sidder også grøn af misundelse over alle de fine arbejds-krea-pladser! Hjemme hos os er der heller ikke plads til en arbejdsplads til kreasagerne, min består af 3 hylder i soveværelset og til tider en fast installation af symaskinen på spisebordet!
  Jeg drømmer også om den dag økonomien er til, at vi kan få renoveret vores uudnyttede 1. sal så vi kan få noget mere plads (=et arbejdsværelse!!).

  Jeg syns nu det ser ud som om at du alligevel har lige dejligt kreativt rod;)

  SvarSlet
 2. jeg drømmer også, kan dog "nøjes"med et dobbelt skab så jeg er fri for at lede hele huset igennem for at finde det man skal bruge. vi har nemmelig heller ikke et ekstra værelse.

  SvarSlet
 3. Jeg har heller ikke fine hylder, men et arbejdsbord har jeg da...ellers er mine krea ting spredt over det meste af huset. Jeg drømmer dog om at indrette et syrum ovenpå,men indtil videre er bliver det vist med drømmen!

  SvarSlet
 4. ja her overtager det kreative rum tit stuen ;)
  jeg synes det er en hyggelig plads du har dig.

  SvarSlet
 5. Er også med i misundelseskoret - drømmer virkelig om mit helt eget krea værelse, hvor jeg ikke behøver pakke alting sammen hele tiden....

  Hm....måske man skulle købe den Lotto kupon ;)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...