søndag den 19. september 2010

Weekendens nusserier.Ester er meget længe om at udvikle sin hårpragt. Det er stadig en virkelig sparsom paryk vi har gang i. Men nu er hun begyndt at interessere sig for elastikker, hårspænder osv. Måske fordi de andre piger nede i vuggeren har MEGET længere hår og det bliver dullet op med diverse. Så, for at hun kan deltage i hårfesten nede i vuggeren har jeg været ude og finde en hårbøjle. Hello Kitty... noget nær den billigste i H og M. Jeg syntes næsten det var pinligt at stå ved kassen med en Hello Kitty ting, for det havde jeg lover mig selv aldrig skulle ske.
Nu er hårbøjlen blevet skilt ad og pyntet på ny, med hæklet blomst i neon og filtkugle. Så er Ester klar til at deltage i tøseriet.Vi har også fået bænk op i vores spisekrog. Den selv samme bænk der hang i mit barndoms-hjems spisekrog.
Jeg tror det bliver det mest fantastiske sted at hænge. Det fungerer ihvertfald perfekt som broderehjørne.

Nu skal vi bare have malet stole og bænk, for der er absolut intet der harmonerer. Jeg tænker en støvet grønlig turkis. Mmmmmmmm. Og så skal der nogle puder til. Måske den broderede sofapude istedet ender i spisekrogen.

3 kommentarer:

 1. ARGH. Jeg får spat af de billeder. Måske man skal lære at kode selv, for de basis indstillinger blogspot har fungerer da overhovedet ikke. Rase, rase

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud med bænken i køkkenet :)

  Kan også godt lide de malede stole og spisebordet. Umiddelbart synes jeg nu også at der er noget hyggeligt over den lakerede bænk :)

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
 3. Hej Mirjam. Tak. Hele vores hus havde lidt samme lak agtige træfarve som bænken, da vi flyttede ind. Vægge, gulv, loft... alt. Det lignede en sweitzisk ( Okay, det kunne jeg ikke stave ) bjælkehytte. Så jeg er vist blevet lidt afskrækket.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...