torsdag den 23. september 2010

Ambivalens.

Ester har stor skreget i en time nu. Helt ude af den og helt ude af stand til at fortælle hvad der er galt.
Puha, nerverne bliver tyndslidt. For hvad stiller man op med det barn der bare græder og græder........Sender hende hjem til farmor.!!! Det er lige hvad vi gør.
Hele weekenden faktisk, men det bliver lidt ambivalent. På den ene side er det fantastisk at kunne se frem til en hel weekend med selvbestemmelse og uden at skulle stå til rådighed hele tiden. På den anden side kommer jeg til at være bekymret pyldre-mor, jeg kommer til at savne hende og jeg kommer bestemt til at tænke en masse på hvorfor hun mon er så ked af det om aftenerne for tiden og hvordan det spænder sig af hos farmor.

Men jeg har planlagt dejlige ting. Lørdag er hyggedag i Stof og stil, sammen med en dejlig veninde. og vi har alt tid i verden. det bliver skønt.

Jeg broderer på min pude for tiden, så der er ikke så meget nyt at vise. Nu er jeg løbet tør for tråd der passer i farverne. Men mon ikke stof og stil kan råde bod på det.

indlægget her bliver skrevet med et ulykkeligt barn på armen, så nu bliver det ikke til mere.
jeg vil bare lige vise jer mine fine sidste køb. Fantastisk fint papir, bitte små dyr og hønseringe. De sidste to skulle gerne komme til at sidde på nogen af mine filtede julekugler

4 kommentarer:

 1. Hvor er det skønne papir fra? Har set det før, men kan hverken huske mærke eller sted...Kender ud tilfældigvis en netshop, hvor det fåes?

  SvarSlet
 2. Hej Malene.
  Det er super skønt. Jeg har købt det i Forvandlingskuglen på Holmbladsgade på Amager. Jeg vendte tilbage efter mere, men da var det væk. Jeg ved faktisk ikke hvem der har lavet det og hvor det kan fås. Jeg har dog set det i andre farver, men det var slet ikke lige så fint.

  SvarSlet
 3. Ok. Tak for svar. Har lige set det på en side, hvor man kunne købe det i mange forskellige farver, men kan selvfølgelig ikke huske hvor. Skal jeg sige til, hvis jeg finder ud af hvor?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...